Om KNPP

 

Vi har kunnandet

Inom KNPP gör vi mer än att bygga hus. Vi ser till att erbjuda tjänster inom byggservice, plåt, ventilation, värme och sanitet. Vår bredd är ovanlig för ett medelstort entreprenadföretag med cirka 30 anställda. Vi sätter en ära i att lämna konkurrenskraftiga priser och hålla det vi lovat.

Vår höga kompetens och vår bredd har gjort oss till det ledande byggföretaget i Emmaboda med omnejd. Huvudsakligen arbetar vi med ny-, om- och tillbyggnader av industrier, kontor och butiker, men vi bygger också flerfamiljshus och villor.

Vi tar hand om allt

Vi åtar oss gärna totalentreprenader och tar då fram alla nödvändiga bygghandlingar och underlag för byggprojekteringen. Helhetslösningar är vårt specialområde. Vi kan hantera alla moment i byggprocessen oavsett om det handlar om byggen i trä, stål eller betong.

Våra egna resurser är omfattande. Vår kompetens inom plåtarbeten innebär att vi även kan åta oss rena plåt- och ventilationsentreprenader, även i de fall då någon annan utför själva byggnadsarbetet.

Vi är flexibla

Till oss på KNPP kan du vända dig med förtroende både när det handlar om ett enklare arbete eller ett svårt och komplext projekt, oavsett om det rör en ny-, om- eller tillbyggnad. Ju mer komplext ett projekt är, desto större är våra konkurrensfördelar, samtidigt som det stora kunnandet hos vår personal kommer till sin fulla rätt.

Välkommen till oss med din förfrågan. Vi på KNPP lämnar gärna åtgärds- och kostnadsförslag oavsett objektsstorlek. Ingen förfrågan är för liten eller för stor.