Byggverksamhet

KNPP är ett komplett byggföretag med bred kompetens. Vi bygger i trä, stål samt betong och egen smidesverkstad. Vi projekterar och bygger nytt, renoverar och bygger till för såväl privata som kommersiella kunder och offentlig förvaltning.

Nybyggnation

Nybyggnation

Nybyggnation

KNPP erbjuder nybyggnationstjänster för att skapa drömprojekt. Vi bygger balkonger för njutning, garage för förvaring, uterum för förlängd sommarsäsong och altaner/trädäck för avkoppling och umgänge. Lita på KNPP för att förverkliga dina byggdrömmar med skräddarsydda lösningar.

Kontakta Mikael

Tillbyggnation

Tillbyggnation

Tillbyggnation

KNPP specialiserar sig på om- och tillbyggnationer för att anpassa och förbättra ditt boende. Vi hjälper dig att skapa mer utrymme och funktionalitet genom att bygga till och förvandla befintliga utrymmen. Låt oss på KNPP förverkliga dina tillbyggnadsplaner och förbättra ditt hem med våra skräddarsydda lösningar.

Kontakta Mikael

Renovering

Renovering

Renovering

Hos KNPP förvandlar vi ditt hem genom att erbjuda renoveringstjänster för kök, badrum och fasad. Vi hjälper dig att uppdatera och förbättra ditt boende, oavsett om det gäller en köksmakeover, att skapa ett fräscht och funktionellt badrum eller att ge husets yttre nytt liv. Vårt team är redo att arbeta tillsammans med dig för att hitta den perfekta lösningen som uppfyller dina förväntningar och önskemål.

Kontakta Mikael

Plåt/Smide

Plåt/Smide

Plåt/Smide

KNPP erbjuder plåt- och smidesarbeten för att förbättra och skydda ditt hem. Vi hanterar all form av byggplåt, inklusive bandtäckning, fönsterbleck och skorstenar, samt mindre ventilationsplåtarbeten. Vårt erfarna team säkerställer också taksäkerheten genom att installera skyddssystem och förstärka konstruktionen. Lita på KNPP för kvalitetsarbete inom plåt och smide som håller ditt hem säkert och snyggt.

Kontakta Kjell

Entreprenad

Entreprenad

Entreprenad

KNPP erbjuder entreprenadtjänster för både stora och små byggprojekt. Vi hanterar alla moment i byggprocessen, från planering till färdigställande, och arbetar nära våra kunder för att säkerställa deras visioner förverkligas. Med vår lokala förankring och starka kontaktnät kan du känna dig trygg i att vi levererar kvalitet, effektivitet och pålitlighet i varje entreprenaduppdrag.

Kontakta Kjell

Industriservice

Industriservice

Industriservice

På KNPP utför vi diverse smidesprojekt inom Industriservice. Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda lösningar till precision i såväl byggsmide som detaljarbete, med allt från plåtbearbetning och svetsning, till större konstruktioner.

Kontakta Mikael